Telefon Contact Bestliner

Telefon

0748 203 241

Contact Email Bestliner

E-mail

office@bestliner.ro

Ore de lucru Bestliner

Ore de lucru

L-V: 07:00 - 16:00

Din oferta noastră fac parte și serviciile de carosări auto pentru toate tipurile de autovehicule, indiferent de marcă. Fie că vorbim despre carosări frigorifice auto, pentru remorci autovehicule utilitare sau speciale, veți putea beneficia de expertiza pe care specialiștii din echipa bestliner.ro o dețin. 

Alegând serviciul de carosări auto pentru vehicule comerciale pe care vi-l punem la dispoziție puteți avea certitudinea că produsele sau bunurile de valoare transportate ajung la destinație într-o stare perfectă. Nu în ultimul rând, optând pentru diverse servicii de carosări autoutilitare sau pentru carosări autovechicule speciale veți oferi un climat sigur pentru șoferi și ceilalți pasageri. Realizăm carosări cu prelată și carosări izoterme la cele mai înalte standarde de calitate.

Pentru a obține o ofertă personalizată, ne puteți contacta online sau telefonic și vă vom oferi toate informațiile necesare. Datorită experienței acumulate de-a lungul timpului, a tehnologiilor profesionale pe care le utilizăm și a know-how-ului celor care fac parte din echipa noastră putem răspunde oricăror provocări din domeniu.