Telefon Contact Bestliner

Telefon

0748 203 241

Contact Email Bestliner

E-mail

office@bestliner.ro

Ore de lucru Bestliner

Ore de lucru

L-V: 07:00 - 16:00

Pentru a da contur proiectelor de amenajare vă punem la dispoziție o gamă variată de produse și servicii din sfera confecțiilor metalice din oțel și aluminiu. În oferta noastră se regăsesc articole și accesorii de grădină, printre care garduri metalice, dar și diverse confecții metalice ușoare. Realizăm construcții metalice pentru interioare și exterioare, ornamente și mobilier urban. 

De asemenea, vă oferim servicii de realizare scări metalice pentru interior și exterior și executăm inclusiv balustrade metalice pentru a conferi oricărui spațiu, indiferent de funcționalitatea sa, un design uniform și armonios. Ne ocupăm și de prelucrarea metalelor, astfel că puteți opta și pentru servicii de debitare tablă cu laser. 

Dispunem de tehnolgii de ultimă generație pentru a realiza părți metalice și diverse alte confecții metalice din oțel și aluminiu, inclusiv panouri publicitare sau panouri cu LED. 

Balustrade metalice. Realizăm balustrade metalice pentru scări, balcoane, clădiri rezidențiale sau de uz comercial ori industrial.

Scări metalice. Confecționăm scări metalice din oțel și aluminiu, care se remarcă prin rezistența și designul aparte. 

Porți metalice. Executăm porți metalice la comandă, personalizate în funcție nevoiele și preferințele clienților noștri.

Garduri metalice.  Suntem producători de garduri metalice și sisteme de gabioane.

Panouri publicitare. Producem și montăm panouri publicitare metalice, de diverse dimensiuni, oferind o atenție specială detaliilor și finisajelor. 

Panouri cu LED. Fabricăm panouri cu LED pentru iluminarea spațiilor comerciale sau industriale, la cele mai avantajoase prețuri.

Confecții metalice ușoare. Realizăm și livrăm în toată țara confecții metalice ușoare, inclusiv piese metalice, suporți, rafturi, dulapuri și tablouri electrice, vestiare, mese etc.

Debitare tablă cu laser. Tăierea cu laser este una dintre cele mai moderne tehnologii de fabricație utilizate în prezent. Oferim servicii de debitare tablă cu laser garantând precizia și rapiditatea lucrărilor. 

Pentru mai multe informații și detalii legate de prețul produselor și serviciilor noastre, nu ezitați să ne contactați.