Telefon Contact Bestliner

Telefon

0748 203 241

Contact Email Bestliner

E-mail

office@bestliner.ro

Ore de lucru Bestliner

Ore de lucru

L-V: 07:00 - 16:00

Corturi și structuri metalice

Corturile sunt structuri de dimensiuni medii și mari, cu lățimi (deschideri) între 6 și 30 de metri și lungimi nelimitate.

Acoperirea structurii se realizează prin tensionarea și fixarea prelatei pe structura metalică cu ajutorul unor pop-nit-uri.

Îmbinarea între fâșiile de prelată se realizează prin termosudare la temperaturi înalte.

Avantajele oferite de către acest tip de structura acoperită :

– terenul de sport / club sau orice fel de amenajare, beneficiază de acoperire și închidere , prelungind perioada să de utilizare atât pe timp de ploaie cât și în perioada sezonului rece,

– pereții perdea asigura buna ventilare în sezonul cald,

– calitatea aerului este superioară acoperirilor gonflabile

Pentru a da contur proiectelor de amenajare vă punem la dispoziție o gamă variată de produse și servicii din sfera confecțiilor metalice din oțel și aluminiu. În oferta noastră se regăsesc articole și accesorii de grădină, printre care garduri metalice, dar și diverse confecții metalice ușoare. Realizăm construcții metalice pentru interioare și exterioare, ornamente și mobilier urban.

Din oferta noastră fac parte și serviciile de carosări auto pentru toate tipurile de autovehicule, indiferent de marcă. Fie că vorbim despre carosări frigorifice auto, pentru remorci autovehicule utilitare sau speciale, veți putea beneficia de expertiza pe care specialiștii din echipa bestliner.ro o dețin. 

Grafică publicitară înseamnă servicii de creație și pregătire pentru tipar a machetelor grafice pentru orice tip de materiale publicitare.

Grafica trebuie să atingă două scopuri: să capteze atenția consumatorului și să îi transmită mesajul dorit .

În cazul în care nu aveți grafică , puteți apela la departamentul nostru specializat.

Firmele luminoase reprezintă o formă ideală de a va evidenția reclamă atât pe timp de noapte cât și pe timp de zi fie că va afișați logo-ul fie că va prezentați produsele și serviciile prestate.

Acestea pot fi iluminate cu Leduri sau Tuburi, pe structura metalică sau profile din aluminiu, cu față din Plexiglas, Policarbonat, Backlit Banner sau DiBond.

Roll-up-ul este un sistem expozițional portabil, ușor de transportat recomandat pentru prezentări vizuale și un excelent suport pentru comunicare de brand.

Display tip POP-UP, produs publicitar utilizat cu precădere în amenajarea standurilor expoziționale sau a conferințelor.

Datorită dimensiunilor mari și a designului deosebit elementele grafice sunt extrem de vizibile.