Telefon Contact Bestliner

Telefon

0748 203 241

Contact Email Bestliner

E-mail

office@bestliner.ro

Ore de lucru Bestliner

Ore de lucru

L-V: 07:00 - 16:00

Prelate camioane

Prelatele pentru camioane sunt confecționate din materiale de calitate, într-o gamă variată de culori, cu rezistență mare la tensiune, rupere și fisurare precum și la variații de temperatură.

Datorita îmbinării materialului prin termosudură se asigură rezistența acestuia la variațiile de temperatură și a întregii lucrări la viteze de peste 100km/ora.

Sunt prevazute cu toate accesoriile necesare sigilării în regim vamal – capse, bride, chingă și cablu vamal.

Best Liner asigură servicii complete de realizare a structurii metalice, de execuție la dimensiunile solicitate de client, de personalizare și montare.

Prelata de barcă este necesară pentru protecția bărcii de soare, ploaie și de praf.

Ele sunt fabricate din PVC cu PA și sunt acoperite cu materiale speciale pentru hidroizolare mai mare și protecție solară.

Sunt prevazute cu benzi de înaltă rezistență pentru o bună ajustare pentru barca ta. Cusătura executată este de o duritate mare. Se potrivește în mod ideal, la bărci din fibră de sticlă, bărci gonflabile cu sau fară consola.

Pot fi dotate cu plase de țânțari, cu laterale din PVC transparent, fermoare și/sau capse din inox.

Prelate sunt prevazute cu găuri pentru aerisire, pentru a preveni condensul la bordul bărcii iar pentru inchidere pot fi prevăzute cu cordelină elastică sau chingă cu crichet manual.

Prelata de motostivuitor este confecționată din material Polycristal plus accesoriile aferente.

Ce este un motostivuitor ?

raspuns: Motostivuitorul este un stivuitor autopropulsat, acționat de un motor cu ardere internă

În această categorie sunt cuprinse prelate cu utilizări speciale precum cele folosite pentru acoperirea piscinelor pe durata sezonului rece sau a anumitor suprafete de teren pentru protecția gazonului față de intemperii sau acțiuni de natură mecanică.

Prelatele de mari dimensiun mai sunt utilizate și în construcții pentru a asigura protecția pietonilor la praf și față de scapările accidentale de materiale. Totodata ele reduc nivelul general al zgomotului degajat de activitatea de construcții.

Producem TOATE TIPURILE de prelate, customizabile și pentru ORICE DIMENSIUNE: Prelate Acoperit Piscine, Rulouri Transparente, Prelate Solare, Prelate Acoperit Terase, Copertine, Bannere, etc.

Best Liner oferă și servicii distincte, cu sau fără montaj ulterior de: tăiere, lipire, capsare, pentru orice sortiment de material tip prelată.

Cu prelata clientului sau achiziționată de la noi, vă garantăm promptitudinea și profesionalismul serviciilor noastre pentru toate operațiunile de finisare a prelatei indiferent de dimensiune datorită echipamentelor utilizate și calificării personalului.