Telefon Contact Bestliner

Telefon

0748 203 241

Contact Email Bestliner

E-mail

office@bestliner.ro

Ore de lucru Bestliner

Ore de lucru

L-V: 07:00 - 16:00

Corturi și prelate

prelate bestliner

De multe ori s-a întâmplat ca oamenii să se afle în situația de a amâna sau chiar anula evenimentele sau munca din ziua respectivă, pentru că vremea nu a ținut cu ei. Există o mulțime de soluții, indiferent de domeniul în care activezi, astfel încât desfășurarea activității outdoor să nu reprezinte o problemă, indiferent de vreme.

Dacă activitatea ta se desfășoară în aer liber și vrei să eviți orice încurcătură în care te-ar putea pune o vreme nefavorabilă, poți scăpa de griji, cu ajutorul unor lucruri ușor de achiziționat: corturi și prelate. Toate astea se pot face în funcție de nevoile tale, fie că organizezi un eveniment, sau ai nevoie e un spațiu de depozitare.

Materialul de acoperire al acestora este o membrană PVC, impregnată cu lacuri de protecție. Tipurile de cort variază în funcție de scopul lor: de la depozitare, industrial, agricol, la cel pentru evenimente sau chiar spălătorie, iar prinderea lui la sol se poate face în beton sau asfalt.

Utilizarea prelatelor este la fel de vastă. Le poți folosi pentru acoperirea unui teren agricol, terase, autoturisme, bărci sau zone de construcții. Ele sunt tratate contra razelor UV și au un material impermeabil care asigură izolarea împotriva vremii capricioase.

De asemenea, ele facilitează și umbrirea spațiului acoperit, lucru care explică folosirea lor, în atât de multe activități. Indiferent de domeniul în care activezi, scapă de grijile vremii, prin achiziționarea unui cort sau a unei prelate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *